079 ICELAND NIGHT - AN Gelosophy  15ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−30%

079 ICELAND NIGHT - AN Gelosophy 15ml

Gelosophy Soak Off Gel Polish appliceras lika lätt som nagellack och har alla fördelar av en gel. Gelosophy håller väldigt bra, utan sprickor eller lyft. Den härdar i 3 minuter i en vanlig uv lampa eller på endast 30 sekunder i LED-lampa. Gelen är lätt att ta bort eftersom den kan lösas upp med aceton, precis som akryl. Klicka på bilden för att se instruktionerna!


uv lampa

130,90 kr 187,00 kr −30%
Inkl. moms 1-2 arbetsdagar
warning Sista produkten i lager
 

Beställ och betala tryggt via Klarna!

 

Beställ före kl: 13:00 på en vardag så skickar vi samma dag!

 

Ångerrätten är 14 dagar från det du har hämtat ut ditt paket.

Beskrivning

Gelosophy - Brush-On UV Gel Polish


STEG 1
1. Desinficera din och din klients händer med en hand desinfektionsmedel eller
AN Hydra Touch.
2. Kontrollera dina kunders fingrar noggrant innan du påbörjar någon nagel tjänst. Applicera inte nagel produkter om de naturliga naglar är irriterade, infekterade eller blöder.
3. Sätt på handskar och munskydd.
4. För att ta bort alla döda hudceller, gör en torr manikyr genom att försiktigt trycker tillbaka nagelbanden med en Cuticle Pusher.
5. Använda 180 grit nagelfil för att lätt fila nagelplattan från nagelbanden till den fria kanten, vara mycket noga med att inte över fila. Avsluta filningen genom att forma den fria kant.
6. Ta bort all damm från nagelplattan med hjälp av en Nail Wipe eller Dust Brush.
7. Gnugga grundligt nagelplattan och sidoväggar med en Nail Wipe mättad med AN Blue Scrub för att rengöra och temporärt dehydratisera nagelplattan för att förbättra vidhäftningen och förhindra lyft. Skölj inte händer eller naglar med vatten!


STEG 2
1. Håll penseln horisontellt på nageln, applicera ett tunt lager Gelosophy Base Gel över hela nageln från nagelband område till fri kant, (utan att röra nagelbanden eller sidoväggarna med en prick) så att du täcker den fria kanten.
2. Härda Gelosophy Base Gel 1 minut i vanlig UV-lampa eller i 10 sekunder i en LED-lampa.
3. Tips: applicera Gelosophy Base Gel på fyra fingrar på ena handen samtidigt sedan härda de tillsammans, upprepa på den andra handen. Applicera sedan på tummarna och härda de separat för att säkerställa optimal härdning.
4. Välj en Gelosophy Gel Polish.
5. Håll flaskan upp och ner, rulla flaskan mellan handflatorna för att säkerställa att färgen blandas grundligt.
6. Håll borsten horisontellt på nageln, applicera ett tunt lager Gelosophy Gel Polish över hela nageln från nagelband område till fri kant,  (utan att röra nagelbanden eller sidoväggarna med en prick) så att du täcker den fria kanten. Om mot förmodan sidoväggarna eller nagelbanden kladdades av gelé så ska du ta bort den med en cuticle pusher. Detta ska unvikas eftersom det försämrar vidhäftningen och lyft kommer att uppstå.
7. Härda Gelosophy Gel Polish i 3 minuter i en vanlig UV-lampa eller 30 sekunder i en LED-lampa.
8. Tips: applicera Gelosophy Gel Polish på fyra fingrar på ena handen samtidigt sedan härda de tillsammans, upprepa på den andra handen. Applicera sedan på tummarna och härda de separat för att säkerställa optimal härdning.
9. Upprepa ovanstående steg om en mörkare ton önskas.


STEG 3
1. Håll Gelosophy Top Gel flaskan upp och ner, rulla flaskan mellan handflatorna så att det blandas grundligt.
2. Pressa penseln lätt mot flaskhalsen för att avlägsna överskott av produkt.
3. Håll penseln horisontellt på nageln, applicera ett tunt lager Gelosophy Top Gel över hela nageln från nagelband område till fria kanten, se till att täcka den fria kanten. Om mot förmodan sidoväggarna eller nagelbanden kladdades av gelé så ska du ta bort den med en cuticle pusher. Detta ska unvikas eftersom det försämrar vidhäftningen och lyft kommer att uppstå.
4. Härda Gelosophy Top Gel i 3 minuter i en vanlig UV-lampa eller 30 sekunder i en LED-lampa.
5. Tips: applicera Gelosophy Top Gel på fyra fingrar på ena handen samtidigt sedan härda de tillsammans, upprepa på den andra handen. Applicera sedan på tummarna och härda de separat för att säkerställa optimal härdning.
6. Rengör varje nagel med en ren Nail Wipe mättad med UV Cleanser, eller clean off solution för att bort det kladdiga hinnan som uppstår efter härdning. Ta inte för mycket vätska i din Nail Wipe! Du ska torka bort kladdet endast efter top gelen. Torka alltså inte färg gelen!

7. Applicera nagelolja för att återfukta huden kring naglarna.


Borttagning
1. Fila lätt bort glansen på varje nagel med en 180 grit nagelfil.
2. Blöt en Gelé Folie Wrap med aceton.
3. Linda Gelé Folie Wrap runt varje nagel och låt penetrera i 10 minuter.
4. Ta av Gelé Folie Wrap med en vridande rörelse runt fingret. Vid behov ta bort eventuellt rester av Gel Polish med hjälp av en cuticle pusker eller rose wood stick.


uv lampa

Datablad

N-79