Kundgrupper

Vi har följande kundgrupper:

Privatkunder:

När en kund skapar ett konto får han/hon automatiskt status som privat kund. Vi har flera produktkategorier som säljs endast till proffs kunder. För att få tillgång till proffsprodukterna behöver man mejla en bild på sitt diplom.

Vi på Nagelgiganten uppskattar dig som kund och vill premiera dig som handlar mycket hos oss. Därför har vi ett mycket förmånligt rabatt program för dig som är privatkund. Du får en viss rabatt beroende på hur mycket du har handlat under de 12 månader som föregår din aktuella beställning enligt diagrammet nedan.

Stamkundsrabatts tabell

♦ Rabatten räknas beroende på hur mycket du har spenderat under de 12 månader som föregår den aktuella beställning.

♦ Rabatten dras redan vid inloggningen så du ser dem redan rabatterade priserna.

♦ Rabatten gäller endast privatkunder. Företagskunder och proffs har redan kraftigt rabatterade priser.

Proffskunder:

Du som är diplomerad inom skönhetsvård kan få 15% rabatt på hela vårt sortiment och få tillgång till alla våra proffsprodukter om du mejlar oss en bild på ditt diplom. Vi behöver ändra ditt konto till proffskonto manuellt. Du kommer att få ett mejl från oss som bekräftar att ändringen är genomförd. Du kommer att behöva logga in för att få rabatten och få tillgång till alla proffsprodukter.

Ambassadör:

Vi erbjuder våra ambassadörer grossistpriser, upp till 60 % rabatt på de flesta av våra produkter. Grossistpriserna visas endast vid inloggning som ambassadör. Med bra rabatter får ambassadörer köpa varor till marknadens bästa priser för den egna verksamheten och bra marginal vid vidare försäljning till slutkund eller elever. Det kostar inget att bli ambassadör och det finns inga krav på hur mycket du ska köpa av oss. Utöver rabatterna så får våra ambassadörer regelbundna utskick av prover, goodiebags, gratis workshops och event.  

För att bli ambassadör måste följande villkor uppfyllas:

- Du måste vara utbildad nagelteknolog och verksam i Sverige. 

- Du måste på din hemsida och sociala medier ange att du är vår ambassadör och handlar varor av oss. 

Nagelgiganten AB gör en bedömning om du kan bli ambassadör eller ej. Nagelgiganten AB kan när som helst och utan förvarning ensidigt ändra tillbaka dig till standard kund om det visar sig att du inte uppfyller kraven.

Om du är intresserad i att bli vår ambassadör så ska du mejla oss följande:

- Namn, adress och telefonnummer.

- Bild på ditt nageldiplom.

- Berätta om dig själv och dina intressen inom naglar.

- Länk till din hemsida och/eller sociala medier.