Kategorier

Vi har följande kundgrupper:

Privatkunder:

När en kund skapar ett konto får han/hon automatiskt status som privat kund. Som privat kund får man handla en del produkter från vissa märken. Vi har flera märken och produktkategorier som säljs endast till företag och diplomerade kunder. För att få tillgång till proffsprodukterna behöver man mejla en bild på sitt diplom.

Vi på Nagelgiganten uppskattar dig som kund och vill premiera dig som handlar mycket hos oss. Därför har vi ett mycket förmånligt rabatt program för dig som är privatkund. Du får en viss rabatt beroende på hur mycket du har handlat under de 12 månader som föregår din aktuella beställning enligt diagrammet nedan.

Stamkundsrabatts tabell

♦ Rabatten räknas beroende på hur mycket du har spenderat under de 12 månader som föregår den aktuella beställning.

♦ Rabatten dras redan vid inloggningen så du ser dem redan rabatterade priserna.

♦ Rabatten gäller endast privatkunder. Företagskunder och proffs har redan kraftigt rabatterade priser.

Proffskunder:

Du som är diplomerad inom skönhetsvård men saknar eget företag kan få 15% rabatt på hela vårt sortiment och få tillgång till alla våra proffsprodukter om du mejlar oss en bild på ditt diplom. Vi behöver ändra ditt konto till proffskonto manuellt. Du kommer att få ett mejl från oss som bekräftar att ändringen är genomförd. Du kommer att behöva logga in för att få rabatten och tillgång till alla proffsprodukter.

Avtalskunder:

Vi erbjuder våra avtalskunder grossistpriser på de flesta av våra produkter. Grossistpriserna visas endast vid inloggning som avtalskund. Med bra rabatter får avtalskunder köpa varor till marknadens bästa priser för den egna verksamheten och bra marginal vid vidare försäljning till slutkund eller elever.

För att bli avtalskund måste följande villkor uppfyllas:

1. Företaget måste vara registrerat och ha ett giltigt organisationsnummer, både företagets namn och organisationsnummer måste anges vid registrering på nagelgiganten.se. Om inget eller felaktigt organisationsnummer anges kommer vi inte att vidta någon åtgärd.

2. Företaget måste ha en anknytning till hälsa och skönhets branschen. Det kan handla om nagelsalong, frisör salong,  handel med kosmetika osv... Vi kommer inte att acceptera exempelvis taxi, åkerier, byggfirmor osv...

3. Den som registrerar måste ha en stark anknytning till företaget. Enskilda firmor kan registreras endast av ägaren. Aktiebolag kan registreras av VD. eller styrelseledamot. Handelsbolag kan registreras endast av bolagsman. 

Nagelgiganten AB gör en bedömning om företaget kan bli avtalskund eller ej. Nagelgiganten AB kan när som helst och utan förvarning ensidigt ändra tillbaka kunden till standard kund.

Gör så här:

Om du redan är kund hos oss så behöver du bara mejla ditt organisationsnummer från samma mejl adress som du brukar logga in med. Vi kommer att ändra kontot och skicka en bekräftelse via mejl när vi har godkänt din ansökan. Du kommer att behöva logga in för att få avtalskunds priserna.

Om du vill bli kund hos oss så behöver du först skapa ett konto och fylla i alla uppgifter på följande sida:

https://nagelgiganten.se/login

Mejla oss direkt efter så går handläggningen snabbare! Du kan också ringa oss under våra öppettider så hjälper vi dig!